VERKSAMHETEN

kurs

Välkommen till en inspirerande miljö, där du får uppleva genuint hantverk av hög kvalitet, ta del av kunskap i olika textila tekniker, njuta av det vackra landskapet och kanske lite fika med hembakt i trädgården eller växthuset. Det kan bli en heldag fylld av upplevelser!

Verksamheten består av galleri, butik, ateljé och verkstad, som ligger i ladan på gården.

I galleriet visas olika utställningar av hantverk och konst.

I butiken finns mina produkter till försäljning. Jag designar stickade och virkade produkter, som säljs som färdiga plagg och som materialsatser, för att göra själv. Jag väver även produkter för hem och inredning. Jag gör smycken i pärlor, stenar och silver. I butiken finns även produkter från andra hantverkare.

I den nybyggda, ljusa ateljén anordnas kurser i olika textila tekniker (se program). Där har jag också möjlighet att arbeta med smycken, broderi och andra mer stillsamma tekniker. I ateljén kan man se den blommande trädgården genom de gamla, handblåsta rutorna.

Min strävan är att leva så miljövänligt som möjligt. Jag odlar grönsaker och blommor, givetvis ekologiskt. Blir det något över får du gärna köpa.

Om du vill göra ett besök, ring gärna innan för att vara säker på att jag är hemma. Se även info om öppetider på hemsidan. Jag tar även emot grupper, som kanske vill prova på olika tekniker i en workshop. Då kan man även fika eller äta en lätt sopplunch, givetvis på ekologiska produkter.
Välkommen!